söndag 15 februari 2009

Jo visst hon lever!

Ja tro vad ni vill men det är faktist så att Miian inte har kolavippat efter nyår....även om man av tystheten att döma skulle kunnna tro så...

Det faktum till att blogggen har ekat tomt och att ljuden har tystnat beror enbart på brist av denna dyrbara abstraktion-tid!
Klyschigt men dagens sanning!
Efter flytten vid nyår så känns det som om jag inte har haft tid till någonting annat än att färdigställa projekten i skolan, stuva in två personer och två hundar på 25kvm och få det att fungera, ägna engagemang till de nystartade kurserna ute i Nybro på Heltid, jobb och lite träning mellan varven. Ja man har varit mer eller mindre som en Zombie...Särskilt när man är tvungen att sitta uppe i skolan till 2-3 på nätterna för att hinna klart med allt inför redovisningen. Inte kul! Men det är tur att man har vänner omkring sig som förstår hur mycket man har att göra!

Ja vi har haft ett otroligt mastodontprojekt i Visualisering 2, som aldrig verkade ta slut, det har varit ett stort projekt på två personer på minimalt kort tid...Samtidigt som Vi har jobbat frenetiskt på att få ihop det så har vi också haft massa jobb med uppgifterna i kursen datorstöddkonstruktion dvs massa ritningar och övningar på dessa...samtidigt som påbörjan av nya kurser osv osv.....utöver detta ska man dessutom hinna med jobb, tränig, liv,gå med hundar, mat, vara nybliven sambo osv osv...ja herregud....*puh*

Men nu har slutredovisningen av projektet varit och det känns osm om resultatet blev tillfredställande med tanke på förutsättningarna, tid osv

Här är några rendrerade bilder från vårt projekt. Uppgiften var alltså att modellera upp Kalmar Nyckel med 3dsmax och göra ett litet filmklipp som ska förklara en vägbeskrivning till Ikd som sedan ska läggas upp på hemsidan för nykomna elever att titta på.







Överblick Kalmar Nyckel







Entré G-hus




Fojo Entré



Samtidigt i denna kurs så har vi fått en uppgift att 3dmoddelera en ballografpenna (så verklighetstroget som möjligt) in i minsta detalj. Ge den olika material och med en liten film visa hur den monteras ihop. Och tro mig den som kom på ballografpennans funktion måste antingen varit ett geni eller en uttråkad stackare med på tok för mkt fritid..

Ja så här är två av mina rendrerade bilder på min version av ballografpennan:



Jag är nöjd med resultatet och känner att jag fått ut mycket av uppgiften!

Så nu vet ni alla varför msn status offline varit aktiverad i 2 månader och hoppas att ni alla haft förståelse för en stressads students och nybliven sambos tillvaro!

Godnatt alla!

Inga kommentarer: